dilluns, 3 de març del 2014

Soraya Rodríguez (PSOE): "Tenim un gravíssim problema a Catalunya"

03/03/2014

REFERENDUM

La portaveu del grup parlamentari socialista a les Corts Generals espanyoles insisteix que "no hi haurà referèndum d'autodeterminació"


Nerea Rodríguez




La portaveu del grup parlamentari socialista a les Corts Generals espanyoles, Soraya Rodríguez



La portaveu del grup parlamentari socialista a les Corts Generals espanyoles, Soraya Rodríguez, assegura que “és cert que tenim un gravíssim problema, amb el repte sobiranista plantejat a Catalunya pel Govern de Mas. Els seus actes unilaterals no van enlloc, perquè el plantejament d'un referèndum no és possible”.

En una entrevista al diari ‘El Mundo’, Rodríguez insisteix que “no hi haurà referèndum d'autodeterminació, ho hem dit de forma clara i en això estem d'acord PP i PSOE”, i argumenta l’abstenció del PSOE en la segona votació al Congrés dels Diputats sobre la consulta explicant que “després de la proposta d’UPyD, Rubalcaba ja va advertir que no tornaríem a participar en una cosa d’aquest tipus. Fins aquí hem arribat”.

I continua: “Es poden fer votacions cada 15 dies per acumular greuges, però això no serveix, i nosaltres no entrarem en aquest joc absurd. Apostem per una reforma de la Constitució. Podem obrir un diàleg sobre alguna cosa possible; per exemple, sobre la reforma del Títol Vuitè, que es pot fer si el Govern té voluntat”.

" Si no hi ha referendum haurà eleccions i DUI  i #AdeuEspanya "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/soraya_rodriguez_psoe_tenim_un_gravissim_problema_a_catalunya_99099.php