diumenge, 2 de març del 2014

Leguina: “Mas és un suïcida i qui el segueixi és tan suïcida com ell” (discurs de la por)

02/03/2014

REFERENDUM

L’expresident de la Comunitat de Madrid assegura que al PSC “estan bojos”


Albert Ribas


L’expresident de la Comunitat de Madrid Joaquín Leguina considera que “Artur Mas és un suïcida i qui el segueixi és tan suïcida com ell”. Leguina considera que el “missatge espanyol” del PSOE està calant a Catalunya a diferència del “missatge catalanista”: “El PSC ha perdut la meitat dels vots i segueixen mirant avall i pedalant: estan bojos", assegura.

En una entrevista a Efe assegura que “Rubalcaba ha aconseguit que el PSC no faci més seguidisme dels nacionalistes, però segueixen defensant el dret a l'autodeterminació. En quin cap entra això? El nacionalisme no es discuteix, es combat”.

Leguina, que acaba de publicar un llibre molt crític amb l’expresident espanyol Rodríguez Zapatero, posa com a exemple de les males decisions d’aquest el nomenament de Carme Chacón com a ministre de Defensa. “Era una bomba mediàtica ja que era catalana, dona i embarassada. La va nomenar per aquestes tres importantíssimes raons”, afegeix.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/leguina_mas_es_un_suicida_i_qui_el_segueixi_es_tan_suicida_com_ell_99087.php