divendres, 19 de setembre del 2014

La caverna radiofònica treu bromera pel triomf de la democràcia

Divendres, 19 de setembre de 2014 09:35 h

Herrera a Onda Cero i Expósito a la COPE equiparen el referèndum escocès a una arma de destrucció massiva. El PP censura l’actitud democràtica de Cameron.









A la ràdio de José Manuel Lara, Onda Cero, Carlos Herrera ha sentenciat que “Els referèndum es carrega el diable” i ha lamentat que el Regne Unit “hagi fixat un precedent i dividit la població escocesa”, a més, d’obrir la porta a l’independentisme que és una “gota malaia” que només calla quan ho aconsegueix. 

A la  COPE, Expósito, ha estat apoteòsic: “Passi el que passi, el mal ja està fet” i s’ha vist que Europa la poden trencar quatre escocesos o quatre catalans i això és mirat amb interès per Putin, els xinesos i “els més dolent de tots”, els de la hijad que es freguen les mans per aterrar al raval de Barcelona, ha dit. De la mateixa manera, el PP ha censurat l'actitud de David Cameron per haver obert un procés innecessari. 

Esquizofrènia al PP

El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, en declaracions a la Ser  ha celebrat la victòria del "No" a Escòcia, i ha censurat l'actitud de David Cameron per haver obert un procés "que no estava previst i que no era necessari que s'obrís, i ho ha fet de manera poc ordenada". "El més important que cal destacar del que ha passat allà és que ningú ha incomplert cap llei", ha dit en referència a la comparació amb Catalunya.