dimarts, 22 d’octubre del 2024

Ripoll: banderes roges, palestines i vidres trencats contra Sílvia Orriols

 

 

CRIT

 

21-10-2024

per María Llopart 

 


 

 

El que va passar ahir a Ripoll era previsible.

 

Era previsible que uns quants centenars de d’individus vinguts de fora de Ripoll convocats per associacions de l’entorn de la CUP cridessin les quatre consignes gastades d’extrema esquerra, les de tota la vida, aplicades ara a estigmatitzar Sílvia Orriols, Aliança Catalana i els seus votants. Segurament els organitzadors de la manifestació suposadament antifeixista d’ahir havien oblidat que Aliança Catalana va aconseguir un 33,10% dels sufragis a Ripoll les darreres eleccions catalanes i en canvi la CUP només va aconseguir un magre 3,84%. Orriols va obtenir gairebé 10 vegades més de vots que la CUP. Que s’ho facin mirar, doncs. I que es facin mirar com és que la majoria de la població de Ripoll, hagi votat Aliança o no, reconegui que la gestió d’Orriols al capdavant del consistori és molt bona.

També era previsible que a la manifestació s’hi veurien moltes més banderes roges, liles o palestines que no pas catalanes. La desnacionalització de l’entorn cupaire i l’acostament a tendències contràries al nacionalisme, així com a organitzacions, associacions i “entorns” allunyats de l’independentisme, tindria com a conseqüència

la descatalanització de l’anomenada Esquerra Independentista i el refredament de les seves tesis independentistes. La CUP i el seu entorn desvien els seus objectius, s’allunyen de la independència i de la catalanitat i abracen tota mena de causes alienes, mentre que l’objectiu d’Orriols és l’interès nacional de Catalunya. Que els independentistes de debò, siguin de dreta o d’esquerra ho tinguin en compte.

Finalment també era previsible que la seu d’Aliança seria atacada. Vidres trencats, pintades, adhesius enganxats als vidres… Les típiques bretolades d’adolescent perpetrades per la gent d’aquest entorn, però que aquest cop han estat dirigides contra un partit independentista. Els ripollesos i els catalans de ben segur que n’han pres nota.

Ahir es van veure uns quants centenars de persones de fora de Ripoll manifestant-se contra Sílvia Orriols a la seva ciutat. Són els mateixos que no es van manifestar contra el PSOE, el PP i VOX el 12 d’octubre a Barcelona per por dels espanyols. Però que això no us confongui. Aquesta manifestació és un dels darrers cops de cua de la CUP i el seu entorn. La manifestació d’ahir és el cant del cigne cupaire. El dràstic descens del nombre de vots i de diputats de la CUP les darreres eleccions autonòmiques ja prefigurava que els votants independentistes catalans estan cada cop més allunyats dels postulats d’unes organitzacions i d’un partit polític cada cop més preocupats en totes les suposades causes alienes que no pas en la causa de la identitat catalana i de la independència de la nostra Nació.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.estat.cat/ripoll-banderes-roges-palestines-i-vidres-trencats-contra-silvia-orriols/ 


1 comentari :

carme bosch martin ha dit...

A Barcelona ja els varem fer fora de l'Ajuntament. Esperem que aviat els fem fora de Catalunya.