dijous, 24 d’octubre del 2024

La Masia es menja el Bayern

 

 

Sis jugadors de La Masia a l'alineació: Iñaki Peña, Pau Cubarsí, Alejandro Balde, Marc Casadó, Fermín López i Lamine Yamal. Gavi, Ansu i Dani Olmo van entrar a la segona part

 

 

Arnau Vila

24-10-2024

 


 

 

 

 

Els joves tornen a demostrar que poden posar-se l’equip a l’esquena, i regalen una altra exhibició de qualitat, passió i amor per la samarreta. En un grup que funciona com una màquina, el paper dels nois de La Masia és determinant.  

La Masia: el cor del Barça de Flick

Sis jugadors de La Masia a l’alineació: Iñaki Peña, Pau Cubarsí, Alejandro Balde, Marc Casadó, Fermín López i Lamine Yamal. L’onze de Hansi Flick el dia d’ahir és un motiu d’orgull barcelonista, competint contra tot un Bayern de Múnic amb sis nanos de la casa sortint de titulars. A la segona meitat també van entrar Dani Olmo, Ansu Fati i Gavi.

Per posar en context la magnitud de la dada,

encara se’n poden afegir més. L’última vegada que el Barça va guanyar el Bayern, l’any 2015, Lamine tenia set anys i Cubarsí en tenia vuit, igual que Héctor Fort. Gavi, 10 anys. Balde i Casadó, 11 i, Fermín i Ansu, 12.

Un Barça coral amb alguns noms propis

El Barça va atropellar el Bayern amb un triplet de Raphinha, MVP de la nit. Fermín, que va tornar a l’onze, va signar dues assistències i, Lewandowski, en estat de gràcia, va tornar a marcar. Lamine i Casadó van sumar una assistència cadascun, al marge de completar un partidàs digne de veterans. Exhibició coral del Barça que va tornar a demostrar que aquest grup té molta gana i que no pensa en els fantasmes del passat. 4-1 a un dels millors equips del món.