dijous, 4 de setembre del 2014

L’ANC denuncia guerra bruta pel fals atac d'Anonymous

Dijous, 4 de setembre de 2014 12:50 h

Tot sembla indicar que certes clavegueres de l’estat han simulat “Anonymus” per mostrar un fals àtac dins la campanya establerta de joc brut





Ferran Civit, responsable de comunicació de l’ANC, ha assegurat  en roda de premsa que la base de dades de l’ANC està molt ben protegida i encriptada, ha desmentit que hagi patit cap atac i ha assegurat que les dades de les inscripcions de la V i dels socis de l'ANC estan ben protegides.

En declaracions a RAC1, Civit ha assenyalat que tot indica que això és guerra bruta i que s’han aconseguit algunes dades de l’ANC de Tarragona que s’han publicat fa pensar en el CNI, i ha insistit que no s’han aconseguit a través de cap pirateig. 


Anonymous Barcelona ha desmentit l’atac a l’ANC i ha recordat en un missatge a Twitter que “la dreta ja va intentar utilitzar el nom d’ #anonymous amb filtracions inexistents”. 

La policia hauria filtrat les dades a El Confidencial

La informació publicada pel digital El Confidencial podria ser una filtració de la policia segons ha explicat l’expert en xarxes, Josep Maria Ganyet, a RAC1, però també una secció d’Anonymous o un talp dins l’ANC, com va alertat Manos Limpias que tenia. Ganyet ha assegurat que per la forma  d’actuar no sembla en absolut que sigui Anonymous, i menys utilitzant al suposat facebook d’anonymous una bandera espanyola i escrivint Catalunya amb “ñ”, perquè en absolut no és l’estil de l’organització.