dimarts, 29 d’abril del 2014

Un grup de Mossos insulten i entonen el “Que viva España” a Mas (Joc Brut infiltrats Espanyolistes)

Dimarts, 29 d'abril de 2014 05:00 h

Lamentable espectacle d’un grapat de Mossos espanyolistes en l’acte del Dia de les Esquadres que la caverna recull amb fruïció


Uns 200 agents dels Mossos convocats pels sindicats SPC, SME-CCOO y CAT s’han manifestat davant de l’Auditori de Barcelona on se celebrava el Dia de les Esquadres per protestar contra les retallades, un grup d’aquests manifestants han llençat insults conta el president Mas i el conseller d’Interior, que han estat escridassats amb crits de “volem la paga, fora, lladres, fills de puta”, els comissaris presents també han rebut crits de "sou uns xupapolles, no sou policies”. En pocs mesos hem pogut veure Mossos que protesten prohibint l’ús del català, actituds violentes de Mossos contra ciutadans indefensos, mossos que es depilen per defugir proves da consum d’estupefaents  i informes falsos als seus superiors.., casualitat? o algú juga brut? 





 Malmetre la imatge de la policia catalana des de dins

En els darrers anys les diferents promocions de la policia catalana han incorporat membres d’altres cossos de seguretat i altres de dubtoses procedències segons ha estat reconegut per diferents experts en seguretat a Catalunya, no solament va passar en les darreres legislatures del President Pujol, que van abaixar la guàrdia, sinó que també duran el mandat del president Montilla i el Conseller Saura. El cos dels Mossos d’Esquadra van ser una porta oberta a l’entrada de persones no desitjables per a un cos policial al servei d’un país que busca aconseguir la seva llibertat. Una mostra més del que diem és que el passat mes de febrer la CUP va denunciar un “dinar de germanor” d’un grup de  Mossos amb  legionaris de “ L’Hermandad de la Legión”,  Mossos dinant amb un cos de reminiscències franquistes. 









1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Opinió particular : " Aixó té f'acil solució com hi ha enregistrament dels fets expedientar-los a tots i fer-los fora del cos per deslleialtat i atacs contra el President de la Generalitat.

Segur que és el que faria la policia nacional si passés el mateix.... "