dimarts, 29 d’abril del 2014

Vidal-Quadras vol ser derrotat per Junqueras

Dilluns, 28 d'abril de 2014 23:20 h

Repta el líder republicà a un debat públic sobre la independència de Catalunya


(ACN).- El president de Vox i candidat del partit a les properes eleccions europees, Alejo vidal-Quadras, ha reptat aquest dilluns al líder d'ERC, Oriol Junqueras, a debatre públicament sobre la independència de Catalunya i les conseqüències que comportaria. Segons Vidal-Quadras el projecte separatista "encara no ha estat objecte d'un debat seriós i rigorós entre les dues parts enfrontades". Per això ha convidat "al cap de files del separatisme, Oriol Junqueras" a un contrast públic d'opinions i argument "en el mitjà de comunicació de la seva elecció". Per al líder de Vox seria una iniciativa "molt útil" perquè els ciutadans "formin criteri de manera ben informada". 


Al seu parer el debat entre ell i Junqueras representaria les dues parts enfrontades en el procés: "la que pretén aïllar Catalunya per conduir-la al fracàs" i la que "proposa que sigui fidel a la seva realitat històrica i social formant part d'un gran projecte espanyol i europeu". Vidal-Quadras ho ha dit en el transcurs d'una conferència al Centre d'Estudis de Sabadell.

"Sabem que si cau Catalunya, a continuació el País Basc serà arrencat d'Espanya. I avui estem cada cop més a prop d'aquesta tragèdia perquè s'ha fixat data i pregunta per a un fi tan abominable", ha afegit.