dijous, 6 de març del 2014

Margallo: “Tant a la UE com al Vaticà hi ha preocupació pel referèndum català”

06/03/2014

REFERENDUM

El ministre d’Afers Exteriors assegura que “seguiré al meu lloc mentre Déu i Rajoy decideixin mantenir-m’hi”


Albert Ribas


Margallo al Fòrum Europa
El ministre espanyol d’Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha reconegut avui des de Roma que “tant a tota la UE com al Vaticà hi ha preocupació” pel referèndum català.

“A la Unió qualsevol moviment que suposi una disgregació dels Estats membres sobre els quals s’ha construït el projecte europeu i en els quals es basen els tractats suposa una preocupació important”, ha declarat el cap de la diplomàcia espanyola al ser preguntat si el referèndum català preocupa al Vaticà.

Si “Déu i Rajoy” volen, no plegarà


Margallo, al ser preguntat pel seu futur polític, ha explicat que està “encantat” fent de cap de la diplomàcia espanyola i ha afegit que s’hi quedarà “mentre Déu nostre Senyor i Rajoy decideixin mantenir-m’hi”.

Així s’ha pronunciat després que durant la pregunta se l’hagi interrogat sobre si està practicant anglès amb accent irlandès, en referència al Congrés del PPE a Dublín on es triarà el candidat a substituir el president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso. “Al Partit Popular l’accent irlandès l’han de practicar els que tenen aspiracions per anar a la Comissió i el Parlament”, ha conclòs.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/margallo_tant_a_la_ue_com_al_vatica_hi_ha_preocupacio_pel_referendum_catala_99197.php


1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Aquell home ja està per tancar-lo; no trigarà a estar tancat en un manicomi