dimecres, 12 de març del 2014

Biel: "Si els catalans treuen les urnes al carrer s'hauran de requisar"

12/03/2014

REFERENDUM

"Si és il·legal és il·legal i hi haurà més d'un sistema per impedir-ho", afirma el president de les Corts d’Aragó


Alèxia L. Ferret


El president de les Corts d'Aragó i líder del Partit Aragonès (PAR), José Ángel Biel, s'ha mostrat avui convençut que el referèndum sobiranista de Catalunya "no es pot celebrar", i ha afirmat que "quan el convoquin s'haurà de prohibir". A més, ha assegurat que "quan treguin les urnes al carrer s'hauran de requisar".

"Si és il·legal és il·legal i hi haurà més d'un sistema per impedir-ho", ha defensat Biel en un esmorzar informatiu a Madrid, en què ha estat presentat per la vicepresidenta del Govern espanyol i ministra de la Presidència, Soraya Sáenz de Santamaría.


L'aragonès ha sostingut que la solució del problema català és "qüestió de paciència" i "d'aplicar la llei": "Crec que Rajoy és pacient i que aquest tema amb paciència es resoldrà", ha confiat, després de qualificar d'"injust que una Comunitat s'aixequi i digui que no en té prou amb el que té i que tots ajupim el cap, diguem 'sí, bowana' i canviem la Constitució".

Sobre això, ha opinat que la reforma de la Carta Magna que proposa el PSOE per anar cap a un model de "federalisme asimètric" suposa "seguir reconeixent privilegis als territoris que sempre els han tingut" per intentar resoldre conflictes que, segons la seva opinió, són "irresolubles".


" A persones així els hi diuen ·"demòcrates" Quina vergonya !!


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/biel_si_els_catalans_treuen_les_urnes_al_carrer_s_hauran_de_requisar_99317.php