dimecres, 12 de març del 2014

L’ANC explica el procés sobiranista entre els turistes del Camp Nou

12/03/2014

INDEPENDÈNCIA

Amb motiu del partit d’avui entre el Barça i el Manchester City, l’Assemblea repartirà milers de díptics en anglès als principals accessos a l’Estadi


Nerea Rodríguez




El díptic que l'ANC repartirà avui al Camp Nou



L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua la campanya d’internacionalització del procés sobiranista entre els estrangers que visiten Catalunya. Avui serà present als voltants del Camp Nou per explicar el procés “pacífic i democràtic” favorable a la independència entre tots els turistes i seguidors estrangers que assisteixin a l’estadi per veure el partit que enfrontarà el FC Barcelona amb el Manchester City. 


De la mateixa manera que l’ANC ho va fer amb el Mobile World Congress (MWC), les assemblees
territorials al Barcelonès repartiran milers de fulletons en anglès durant les hores prèvies al partit des dels principals accessos al Camp Nou. Amb aquesta actuació que s’engloba dins la campanya “De Catalunya al món”, l’Assemblea pretén “fer un pas més en la internacionalització de la causa catalana, remarcant la seva condició pacífica i democràtica i la voluntat de poder votar el futur de Catalunya el proper 9 de novembre del 2014”.

“Més del 80% dels catalans volen poder votar sobre l'autodeterminació, fent ús dels seus drets democràtics i civils. L'11 de setembre de 2012, el dia nacional català, 1,5 milions de persones es van manifestar demanant la independència. Un any més tard, i amb la mateixa demanda, més d’1,6 milions de persones van formar una cadena humana de 400 quilòmetres que es va estendre per tot el país de nord a sud, anomenada ‘Via Catalana’”, explica el díptic en anglès.

Als fulletons, també s’hi explica que per Catalunya el Barça és “més que un club”, així com la vinculació que existeix entre el FC Barcelona i el catalanisme polític. A més a més, al díptic també s’hi detalla el motiu pel qual els seguidors del Barça s’alcen amb crits d’”independència” al minut 17:14 de cada partit.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/l_anc_explica_el_proces_sobiranista_entre_els_turistes_del_camp_nou_99318.php