dijous, 19 de desembre del 2013

Una app per fer desaparèixer Catalunya, la consulta i Artur Mas del mapa

Dijous, 19 de desembre de 2013 10:25 h

Un simpatitzant d’UPyD crea sustituCAT, una aplicació per a Google Crome que permet "eliminar" Catalunya i el debat sobiranista dels mitjasn digitals i convertir els catalans en un ramat de ponis


L’Espanya estruç, si no es veu el problema no existeix, és la filosofia que ha regnat entre les elits polítiques de Madrid fins el dia de l’acord per a la data i la consulta, cosa que va deixar distrets a PP i PSOE, i que ara s’ha traslladat al terreny de la informàtica, amanit amb una bona dosi de mofa i menyspreu vers Catalunya, el president Mas, el procés independentista català i la Via Catalana. “Catalunya marxa... del teu navegador! aconsegueix amb un clik no llegir mai més al paraula Catalunya o independència quan naveguis amb el teu navegador Google” és el reclam de l’app  SustituCAT creat per un estudiant d’enginyeria vinculat a UPyD. 



Ironia i humor en clau espanyola per fomentar la concòrdia

“Catalunya? No. Ponilandia. T’agradaria tenir una Comunitat poblada per ponis a Espanya?”, es llegeix en el web de l’invent, que assegura que el desig es pot fer realitat perquè substitueix totes les mencions a Catalunya per mencions a Ponilàndia, la Vía Catalana per "el corro de la patata"  i Artur Mas per "el líder suprem dels ponis”, la qual cosa els permet riure a cor que vols amb els titulars i les noticies resultants. “Hi ha hagut independentistes que estan a favor de la consulta y que m’ han dit que està molt bé utilitzar la ironia per treure dramatisme a l’assumpte”, explica l’autor de l’obra.