dilluns, 14 d’octubre del 2024

Junts, ERC i CUP no voten a favor de l’aixecament de la suspensió de la DUI

 

 

NOTÍCIES

 

 


 


Per María Llopart

13/10/2024



Dijous passat al Parlament de Catalunya es va produir una votació el resultat de la qual, a priori, hauria de ser insòlit. Aliança Catalana va presentar una proposta de resolució, acceptada per la mesa del Parlament, per a aixecar la suspensió de la Declaració Unilateral d’Independència vigent d’ençà de 2017. 

Recordem que l’octubre de 2017 Carles Puigdemont va efectuar la famosa declaració d’independència dels vuit segons, perquè després de vuit segons d’haver-la declarada la va suspendre ell mateix.

Doncs dijous passat Junts, ERC i la CUP no van votar a favor de l’aixecament d’aquesta suspensió,

votant també en contra de la restitució de l’estat català independent perquè era una proposta de resolució presentada per Aliança. Junts es va abstenir mentre que ERC i la CUP hi van votar en contra.

Per acabar-ho d’adobar el diputat Joan Garriga de V🤢X també va votar a favor d’aquesta proposta independentista d’Aliança Catalana perquè sembla que es va fer un embolic amb els botons.

El resultat d’aquesta votació ens deixa ben clar que aquests tres partits posen per davant els seus interessos partidistes més que no pas l’interès nacional i la causa independentista que diuen defensar.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.estat.cat/junts-erc-i-cup-no-voten-a-favor-de-laixecament-de-la-suspensio-de-la-dui/