dilluns, 18 de setembre del 2023

[GREU] Trias diu que el PSOE estava darrere del cop d’Estat del 23-F: “Ningú es pot creure que això va ser del senyor Tejero”

 

 

Admet que Collboni l'ha trucat per parlar però avisa que no farà "del seu escolanet"  

 


L'exalcalde de Barcelona Xavier Trias en l'acte de final de campanya de Junts Data de publicació: divendres 21 de juliol del 2023, 20:19 Localització: Barcelona Autor: Marta Vidal




Agències

L’exalcalde de Barcelona i líder de ‘Trias per Barcelona’, Xavier Trias, ha assegurat que darrere del cop d’Estat del 23-F estava el PSOE: “Ningú es pot creure que això va ser cosa del senyor Tejero”, ha considerat. Ho ha dit en una entrevista a Ser Catalunya, en què ha vinculat l’episodi a una estratègia per frenar el desenvolupament autonòmic. També s’ha referit a la visita del rei a Barcelona i ha indicat que se li hauria de dir: “No estem contents”. Trias també ha parlat del govern de la capital catalana i ha indicat que Jaume Collboni l’ha trucat i li ha manifestat que vol parlar amb ell. Amb tot, ha remarcat que no farà “del seu escolanet” ni tampoc de cap de l’oposició perquè la seva intenció és “marxar a casa”. 

Tot i que ha remarcat que no ha perdonat a Jaume Collboni pels seus moviments durant la investidura a l’Ajuntament de Barcelona, sha obert la porta a negociar amb el batlle. “Nosaltres podem quedar-nos com a oposició, responsable, però dura o si ell s’apropa ens asseurem i veurem el que hem de fer”, ha assegurat Trias. 

Amb tot, ha reiterat que no té intenció d’acabar l’actual mandat i ha insistit

en què no és veu com a primer tinent d’alcalde perquè ell en un període curt de temps marxarà a casa: “Sempre he dit el mateix, o era alcalde o res. Ni faré d’escolanet del senyor Collboni ni faré en cap dels casos de cap de l’oposició quan no em presento d’aquí a quatre anys, no té cap lògica”, ha sentenciat. 

Preguntat sobre les negociacions per la investidura, s’ha mostrat partidari de donar suport a Pedro Sánchez però no “a qualsevol preu”. Així mateix ha lamentat que fins el moment ningú els hagi fet “una proposta clara”.  



 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/greu-trias-diu-que-el-psoe-estava-darrere-del-cop-destat-del-23-f-ningu-es-pot-creure-que-aixo-va-ser-del-senyor-tejero/