dilluns, 2 de novembre del 2015

UPyD demana a Rajoy suspendre totes les transferències de fons a Catalunya

per Redacció 2 de Novembre 2015 a les 12.51 h 

"És una qüestió de demòcrates contra colpistes", diu Andrés Herzog, que es reunirà dimarts amb Rajoy.

 

 


Andrés Herzog i Ramon Marcos, a la sortida del Tribunal Suprem (EFE)


UPyD demanarà aquest dimarts al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que suspengui totes les transferències de fons a Catalunya, mentre no s'hi garanteixi la lleialtat constitucional i la democràcia perquè els espanyols "deixin de finançar la independència".

El dirigent de la formació espanyolista Andrés Herzog es reunirà dimarts amb Rajoy per analitzar la situació a Catalunya, i ha advertit aquest dilluns en roda de premsa que no anirà a La Moncloa a fer-se "la foto", sinó a treballar. "La passivitat no és una opció", ha dit.

A més, Herzog ha assegurat que instarà Rajoy a utilitzar totes les eines legals per a frenar "el cop d'Estat" dels independentistes. "És una qüestió de demòcrates contra colpistes", ha etzibat el dirigent d'UPyD. 


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/upyd_demana_a_rajoy_suspendre_totes_les_transferencies_de_fons_a_catalunya_152845.php


1 comentari :

Kris ha dit...

Si per ells fos, construirien un mur, tipus ghetto de Varsòvia, i hauríem de sobreviure amb el que els valencians i aragonesos de bona voluntat ens volguessin llançar per sobre.