dilluns, 2 de novembre del 2015

Rufián: "Em sembla un honor que es parli de mi en la llista d'ERC"

Dilluns, 2 de novembre de 2015 10:45 h

Gabriel Rufián confirma que li agradaria compartir projecte politic amb Joan Tardà


Gabriel Rufián sona com un dels noms possibles per formar part de la llista al Congrés d’ERC. Avui durant la seva participació a la tertúlia de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas li ha preguntat pel fet i Rufián ha confirmat la seva proximitat amb el projecte.
 




A Madrid, per defensar la veu de Catalunya

“S’ha danar a defensar el vot dels catalans”, ha dit Gabriel Rufián que ha insistit molt en la importància de tenir representació al Congrés dels Diputats. En aquest sentit, ha dit que “no es podem regar el relat de Catalunya a segons qui”, referint-se especialment a Ciudadanos.

Rufián podria fer tàndem amb Tardà



Així mateix, Rufián ha manifestat la seva admiració per Joan Tardà i ha expressat el seu convenciment que el republicà “ho farà molt bé”. Gabriel Rufián també ha dit que li agradaria poder compartir projecte política amb Tardà, de qui n’ha après molt, i que és un honor que es parli del seu nom per formar part de la llista d’ERC.

Estaré sempre molt proper a propostes independentistes, d’esquerres i republicanes”, ha dit Gabriel Rufián, confirmant de manera implícita la seva proximitat a ERC.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/446122/rufian-em-sembla-un-honor-que-es-parli-de-mi-en-la-llista-d-erc