dimarts, 20 d’octubre del 2015

El govern espanyol qüestiona Forcadell com a presidenta del Parlament

per Agències
20 d' Octubre 2015

Sáenz de Santamaría argumenta que l'expresidenta de l'ANC "no representa a la majoria dels catalans".

 

 






La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha qüestionat aquest dimarts que l'expresidenta de la ANC i número dos de Junts pel Sí, Carme Forcadell, es converteixi en la nova presidenta del Parlament, ja que considera que en les eleccions del 27 de setembre no s'ha secundat el procés independentista.


Així s'ha pronunciat després de clausurar l'acte de presentació del Pla d'Impuls de les Tecnologies del Llenguatge a l'Institut Cervantes, en ser preguntada per la iniciativa d'ERC de proposar a Forcadell com a presidenta del Parlament. 
La portaveu de l'Executiu espanyol ha recalcat que el 27 de setembre ha deixat un missatge clar: "L'objectiu polític que buscaven ha estat negat per les urnes".

"La majoria dels catalans no ha secundat ni les idees ni el procés independentista i, no obstant això, tindran com a presidenta del Parlament, que és la representació autonòmica dels ciutadans de Catalunya, una persona que no comparteix les tesis de la majoria dels catalans
Això és el que s'està discutint ara", ha emfatitzat. 
Enllaç noticia :

1 comentari :

jodiria ha dit...

Però el PP
Governa amb majoria ab per haver enganyat al electorat fent promeses que no han complert ni el 2% del que havien promès ..per tant haurien de dimitir en bloc en un estat democratic. ...!!!!