dimarts, 10 de febrer del 2015

'El Mundo' carrega contra l'estil de David Fernández

10/02/2015

CUP

El diari madrileny critica els missatges de les samarretes del diputat de la CUP

 

Bernat Vilaró



David Fernández (CUP)


El diari 'El Mundo' carrega avui contra el diputat de la CUP David Fernández, pel seu estil i els missatges de les seves samarretes. El rotatiu madrileny afirma que el dirigent independentista, president de la comissió d'investigació del Parlament sobre el frau fiscal i la corrupció, "va tornar a recórrer al seu personal estilisme en la compareixença del president de la Generalitat, Artur Mas".

'El Mundo' recull una galeria de 7 fotos de Fernández amb samarretes on s'hi poden llegir missatges com ara "Punks not dead", la que duia el diputat ahir durant la compareixença de Mas -i que podeu veure a la foto-, "antifeixistes sempre" (novembre 2014) o "Xàtiva renaix de les cendres" (la nit electoral del 2012, quan la CUP va obtenir els 3 escons).


El diari també recull una imatge del diputat independentista amb la cèlebre samarreta "vull butà", el joc de paraules sobre el 9-N, en referència al "vull votar", on apareix amb el diputat d'ERC al Congrés Alfred Bosch durant la marató de trucades d'Ara és l'Hora.

Finalment, 'El Mundo' també inclou una imatge de Fernández amb la samarreta "independència per canviar-ho tot" (juliol 2014), lema de la CUP, i una altra del 2012 a favor de l'educació pública.






Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/_el_mundo_carrega_contra_l_estil_de_david_fernandez_106298.php