dimarts, 9 de setembre del 2014

Sala-i-Martín: “Un dia haurem d’incomplir la llei, però només pot ser un sol cop” (video)

08/09/2014

SINGULAR TV

L’economista assegura a Singular TV que "a ningú li interessarà que Catalunya estigui fora de la UE”


Alèxia L. Ferret









L’economista i professor de la Universitat de Colúmbia Xavier Sala-i-Martín assegura en una entrevista a Singular TV que “un dia haurem d’incomplir la llei, però només pot ser un sol cop”, en referència a la consulta del pròxim 9 de novembre.

En aquest sentit, Sala-i-Martín es mostra convençut que si Catalunya s’independitza “a ningú li interessarà que Catalunya estigui fora de la UE”. Una altra cosa són els missatges alarmistes per frenar el procés. Per a l’economista, amb una possible secessió “tenim l’oportunitat de fer les coses bé, però no la garantia”.


“La gent estarà dividida tan si marxem com si ens quedem”, sentència el professor de la Universitat de Colúmbia, que considera que aquest és un fals debat. A més, insisteix en el fet que una possible Catalunya independent les pensions no perillarien, sinó tot el contrari perquè depenen de si hi ha joves. “No té cap sentit dir que en una Catalunya independent no hi haurà pensions”, conclou.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/sala-i-martin_un_dia_haurem_d_incomplir_la_llei_pero_nomes_pot_ser_un_sol_cop_102894.php