dimarts, 9 de setembre del 2014

La policia pren nota dels diputats que han fet la V al Congrés

09/09/2014

PROCÉS

Situats entre els periodistes, han apuntat els noms dels polítics que es concentraven


Xavier Lladó



Un agent de policia en el moment en què es prenia nota (@JonInarritu)


Agents de la policia espanyola han pres nota dels diputats i senadors que han format una ‘V’ avui a les portes del Congrés, davant dels lleons, per donar suport a la concentració d’aquest dijous a Barcelona, a la Diada.

Mentre es duia a terme l'acte agents de policia han apuntat els seus noms, situats entre els periodistes que cobrien la informació.

Ho ha denunciat el diputat d'Amaiur a Madrid, Jon Inarritu, des del seu compte de Twitter. "No sólo interesa a los periodistas los nombres de los diputdos que defienden el derecho a decidir d ls catalans. Why?", ha piulat, amb una fotografia inclosa.


En la iniciativa han participat parlamentaris de CiU, ERC i ICV, però no ha comptat amb la presència del líder d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, que ha marxat abans que els diputats i senadors formessin la ‘V’ amb una pancarta on s’hi podia llegir:

 “Ara és l’hora. Units per un país nou”. En canvi, sí que hi eren altres diputats d’Unió com Contxita Tarruella, Montserrat Surroca, Antoni Picó y Martí Barberá. No hi han anat ni els diputats del PSC ni els del PP de Catalunya.


La piulada del diputat d'Amaiur a Madrid, Jon Inarritu.



http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/la_policia_pren_nota_dels_diputats_que_han_fet_la_v_al_congres_102934.php