dimecres, 13 d’agost del 2014

Aragonès: "El TC que va fer caure la bena dels ulls a molta gent el 2010, ara no ens pot lligar de mans"

13/08/2014

CONSULTA

El diputat d'ERC troba "contraproduent avançar escenaris quan no hem lluitat fins al final"


Bernat Vilaró


Pere Aragonès


El diputat d'ERC Pere Aragonès assegura que, si "el 2010 el Tribunal Constitucional va fer caure la bena dels ulls a molta gent, el 2014 aquest mateix tribunal no ens pot lligar de mans". "El referèndum s’ha de fer, i caldrà defensar el dret a vot en tots àmbits on calgui", segons afegeix en un article que ha publicat al seu blog personal.

Per Aragonès "és contraproduent, imprudent i estratègicament erroni avançar escenaris de jugar en camps pitjors quan no hem lluitat fins al final per jugar al camp on les condicions ens són les més favorables". Per això, el dirigent republicà considera que "el camp on som més, tenim més consens intern i podem fer-nos entendre millor al món és el del referèndum". "Qualsevol de les
alternatives, tot i que per principi de prudència no es poden descartar mai del tot, ens porten a jugar a un camp on no som tant forts", assegura.

A més, Aragonès reitera que "algú que renuncia a fer un referèndum pel veto del TC, és inversemblant que aquesta mateixa persona estigui disposada a proclamar la independència de forma unilateral i implantar el nou Estat, on qui hi haurà en contra no serà només el TC, sinó el poder legislatiu, judicial, policial i militar espanyol".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/aragones_el_tc_que_va_fer_caure_la_bena_dels_ulls_a_molta_gent_el_2010_ara_no_ens_pot_lligar_de_m_102380.php