dimecres, 13 d’agost del 2014

Fundació Francisco Franco: "El separatisme és corrupció i crim; victimisme i prepotència"

13/08/2014

INDEPENDÈNCIA

La fundació del dictador dedica la seva editorial del mes d’agost a Catalunya i el cas Pujol


Nerea Rodríguez



Imatge del dictador Francisco Franco, encara avui homenatjat a Madrid


La Fundació Nacional Francico Franco (FNFF) dedica la seva editorial d’aquest mes d’agost a Catalunya i al cas Pujol. En aquest context, la fundació del dictador assegura que l’expresident Jordi Pujol representa “el que sempre va ser el separatisme: corrupció i crim; farsa i cinisme; inconsciència i primitivisme; ressentiment i traïció; felonia i egoisme; intolerància i deslleialtat; victimisme i prepotència”. En resum, “una xacra pròpia de societats en descomposició, de nacions sense la voluntat fundacional de permanència, d'individus sense transcendència a l'origen i destí”.

Segons la fundació del dictador, “que hagi trigat tant temps a sortir a la llum la realitat dels seus enganys indica la qualitat de la democràcia, mitjans de comunicació i sistema judicial construïts en aquests anys. Paradoxal que els qui van basar la seva carrera i el seu futur a buscar el desprestigi a l'obra i política de Francisco Franco, atrevint-se a qualificar-ho, sense proves naturalment, de corrupte i corruptor, vaguen ara, nus, per la passarel·la mediàtica i judicial, enxampats en els majors casos de corrupció i nepotisme que recorda la història d'Espanya”.


El text assegura que “cap dels actuals governants s'apropen a la possibilitat de ser anomenats estadistes, menys encara de poder comparar-se a l'últim i mes notable dels últims dos-cents anys: Francisco Franco. Quin ministre, director general, diputat o alcalde pot avui comparar-se al règim anterior?” I continua: Amb reiteració i absurd menyspreu a la veritat mantenen el seu antifranquisme sobrevingut a la seva mort”.

Segons la FNFF, “els falsaris de la política i desmemòria històrica, el terrorisme reciclat en les institucions d'alguna autonomia, el separatisme, la corrupció institucionalitzada i impune dels enterradors de Montesquieu, formen la legió de responsables de la deconstrucció d'Espanya, tots ells antifranquistes. D'aquí la necessitat d'impulsar i mantenir la Llei de Memòria Històrica, que esborri el passat gloriós, sostingui el present incert i impedeixi la rebel·lió del futur”. 


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/fundacio_francisco_franco_el_separatisme_es_corrupcio_i_crim_victimisme_i_prepotencia_102375.php