dilluns, 5 de maig del 2014

Tremosa: "La marca Espanya cotitza avui molt baix"

05/05/2014

El candidat de CiU compara els 614,5 M € destinats a l'AVE ara sota sospita, amb els escassos 57,8 del corredor mediterrani


Xavier Lladó



El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa


El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha constatat la debilitat de la marca Espanya després de l'escorcoll de les seus d'Adif de Madrid i Barcelona per presumpta malversació de fons en les obres de l'AVE. "Són imatges que no ajuden", ha afirmat Tremosa, que ha afegit que "la marca Espanya cotitza molt baix avui" sobretot quan es veu la imatge d'un paleta tapiant un túnel d'alta velocitat entre Almeria i Múrcia per manca d'ús.

Tremosa ha denunciat que, en les últimes setmanes, s'han licitat obres de l'AVE per 614,5 milions
d'euros enfront dels 57,8 del corredor mediterrani. "Em preocupa que la marca Espanya no remunta i que PP i PSOE són els partits d'una Espanya que no vol canviar", ha conclòs.

En una roda de premsa després de l'executiva de CDC, Tremosa ha denunciat l'aposta de PP i PSOE per l'alta velocitat d'obres "faraòniques" i un model radial d'infraestructures malgrat el missatge de la Comissió Europea en favor del corredor mediterrani. Encara més greu, ha dit, quan fins i tot es tapien túnels per manca d'ús. Segons ell, això "fa molt més mal" que la investigació per malversació de fons que s'està produint i que ja ha tingut com a resultat nou detinguts. "Potser sí que els catalans necessitem sortir d'un túnel d'AVE tancat per una paret, una imatge que el PP i el PSOE s'entesten a donar al món", ha lamentat.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/tremosa_la_marca_espanya_cotitza_avui_molt_baix_100443.php