dilluns, 5 de maig del 2014

#ManosSucias hi torna, ara contra la Fundació Nous Catalans

El sindicat d’extrema dreta i vinculat a les clavegueres de l’estat és la cara visible del joc brut d’Espanya contra el dret a decidir dels catalans, volen liquidar la democràcia a Catalunya


Barcelona (ACN).- El sindicat ultradretà Manos Limpias o millor dit #ManosSucias ha denunciat la fundació de CDC Nous Catalans, presidida per Àngel Colom, com a presumpta autora d'un delicte d'associació il·lícita, provocació a la sedició i malversació de cabals públics. Tot plegat ve a tomb d'una notícia publicada pel diari 'El Mundo',- el diari assenyala, i el sindicat dispara-, en la qual es definia com a islamista radical un paquistanès establert a Barcelona presumptament vinculat a la fundació. Per aquesta relació, Manos Limpias o les clavegueres de l’estat tornen amb el joc brut a intentar trencar la cohesió social a Catalunya. 


© @anc


Què més hem d'aguantar? Les clavegueres de l’estat contra la democràcia a Catalunya

La denúncia contra els dirigents de la fundació es fa extensiva als responsables del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, atès que la fundació rep, segons el sindicat, subvencions sota el concepte "realització de programes i activitats d'integració social de persones estrangeres, immigrants i catalanes retornades".

Intentar trencar la cohesió social objectiu de l’estat espanyol


Segons exposa el sindicat al text de la denúncia, "és evident" que "gran part d'aquestes subvencions es destinen a fer apologia de l'independentisme i del secessionisme", així com que hi ha "una clara vinculació i integració" amb "líders de l'islamisme més radical ubicat a la Comunitat Catalana". Manos Limpias també subratlla que "molts" d'aquests "islamistes dirigents" han estat "condemnats" per "diversos delictes" i que "altres" han estat "expulsats".




Qui paga #manossucias?  Els sobres del #CNI?

En un altre punt de la denúncia s'exposa que la fundació de CDC "està utilitzant aquestes organitzacions per subvertir l'ordre constitucional" i que com que dins l'entitat presidida per Colom hi ha "radicals islamistes", això suposa que els fins de l'ens "són il·lícits", per la qual cosa seria procedent que s'instés al Ministeri de l'Interior a "iniciar el corresponent expedient d'il·legalització" de la fundació.