dimarts, 22 d’abril del 2014

Zapatero explicarà en un llibre la frase "recolzaré l’Estatut que aprovi el Parlament català"

22/04/2014

ESTATUT

L’expresident espanyol es posicionarà clarament sobre l’independentisme i "aportarà algunes solucions al conflicte", segons 'El Confidencial Digital'


Nerea Rodríguez




L'expresident espanyol José Luís Rodríguez Zapatero
 L’expresident espanyol José Luís Rodríguez Zapatero publicarà un llibre on explicarà quins motius el van portar a pronunciar durant la campanya electoral catalana del 2003 la famosa i polèmica frase: “Donaré suport a l’Estatut que aprovi el Parlament de Catalunya”.

Segons publica avui ‘El Confidencial Digital’, el llibre es publicarà en els propers
mesos i tractarà sobre “la deriva sobiranista iniciada per Artur Mas a Catalunya”. Segons aquest digital, “persones que coneixen bé a l’excap de l'Executiu espanyol asseguren que Zapatero es posicionarà clarament sobre aquest tema i aportarà algunes solucions al conflicte”.

Alhora, “apostarà obertament per un gran acord a partir de la proposta del PSOE liderada per Alfredo Pérez Rubalcaba de reformar la Constitució per avançar cap a un Estat federal”.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/04/zapatero_explicara_en_un_llibre_la_frase_acceptare_l_estatut_que_aprovi_el_parlament_catala_100147.php