dimarts, 22 d’abril del 2014

Pedro J. Ramírez rep 13,5 milions bruts per la seva destitució

22/04/2014

EL MUNDO

L’editora del diari va incórrer en aquest cost per la liquidació i la clàusula de no competència (lock-up) del periodista, segons 'El Confidencial'


Nerea Rodríguez



El periodista Pedro J. Ramírez
 L’exdirector d’‘El Mundo’, Pedro J. Ramírez, va rebre 13,5 milions d’euros bruts d’indemnització per la seva destitució com a cap del diari, segons revela avui ‘El Confidencial’. Segons una informació remesa per la capçalera al supervisor borsari, “la companyia va incórrer en un cost de 13,5 milions d'euros per la liquidació i la clàusula de no competència (lock-up) del periodista”.

L’editora assenyala que "Pedro J. Ramírez va signar el diumenge 2 de febrer
la seva última edició del diari. (...) El canvi suposarà per Unidad Editorial en l'exercici un cost de 12,6 milions d'euros bruts. Aquest import es refereix tant al que es deu per l'extinció de la relació contractual, com al que preveuen els acords preexistents signats el 2007, i a un acord de no competència. A més, Unidad Editorial suportarà altres costos relacionats amb l'esmentada extinció total de la relació per 0,9 milions d'euros”.

Aquest mateix diari ha parlat amb el periodista, qui ha assegurat que "tornaria els diners ara mateix si algú convencés als accionistes que em tornessin a mi el càrrec de director". Tot i això, després de la retenció fiscal aplicable (52%), Pedro J. rebrà uns 6 milions d’euros, tot i que, per ara, “només ha percebut una part d'aquest import, ja que estava previst que una fracció del pagament es fes de forma ajornada”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/04/pedro_j._ramirez_rep_13_5_milions_bruts_per_la_seva_destitucio_100146.php