dimarts, 29 d’abril del 2014

“Somatemps” reclama la inhabilitació del Jutge Santiago Vidal

Dimarts, 29 d'abril de 2014 11:25 h

Consideren que els deu jutges que estan redactant una futura Constitució Catalana estan incorrent en un acte de prevaricació


El portaveu de l'associació antiindependentista “Somatemps”, Javier Barraycoa, i un dels membres fundadors de la plataforma Societat Civil Catalana, en declaracions a La Gaceta assenyala que el fet que deu jutges estiguin redactant una futura Constitució per a Catalunya independent "és un acte d'absoluta deslleialtat respecte a la legalitat vigent perquè han jurat la Constitució espanyola" i  afegeix que que "haurien de plantejar-se, com a mínim, si no estan prevaricant”. Barraycoa assegura que “Somatemps” emprendrà mesures legals "si es posa en perill la legalitat vigent" i , explica que aquests 10 jutges són "el sector més dur" dels 33 magistrats catalans que fa uns mesos van signar el manifest pro-consulta, i destaca també que "estan dirigits pel magistrat Vidal que és un independentista molt radical" i reclama que "el jutge degà corresponent ha de plantejar-se, com a mínim, si no l’ha d’inhabilitar ". 


L'Ultradretà i portaveu de Somatemps
Javier Barraycoa


També apunta que "el que passa és que se senten molt forts perquè no s'actua contra ells, i que mai hi ha hagut una reacció enfront d'aquest tipus d'actuacions però ara  s'estan donant motius perquè hi sigui" i ressalta que: "en qualsevol altre país europeu s'hauria inhabilitat al jutge que se li acudís fer això " .  




2 comentaris :

Rosa Mary ha dit...

Que democràtes que son .... amb ells es clar !

Anònim ha dit...

La llástima es que son pocs peró ,sorollossos,.Som a Temps ?? de que !! d'esser anoreats per que els hi molesta la nostre mil.lenaria llengua !!.Perque no ens deixeu en pau i ,possiblement podrem viure en pau perque tot te un limit i ,ficar-nos el dit permanentment al ull por passar que finalment algú rebi algún ventallot . Soc pacifista ( i parlo per mi ) peró ... no pacific, com tampoc admeto platans !!