dimarts, 22 d’abril del 2014

Herrera i David Fernàndez elogien Carod per ser “el president més d’esquerres d’ERC”

22/04/2014

L’ex president dels republicans planteja l’opció d’un govern d’esquerres per liderar la construcció del nou Estat


Albert Ribas




Foto: @elisabetparra



L'exlíder d'ERC Josep Lluís Carod Rovira
Els líders d’ICV, Joan Herrera i de la CUP, David Fernàndez han reivindicat avui la figura de l’ex president d’ERC, Josep Lluís Carod Rovira, durant la presentació de la reedició del seu llibre ‘2014’.

Fernàndez, que ha admès tenir “discrepàncies” amb el model econòmic que Carod planteja per

Catalunya al seu llibre, l’ha descrit com “el president més d’esquerres que ha tingut mai ERC”. Unes paraules que han obtingut el beneplàcit d’Herrera i que han estat complementades amb un irònic: “Va, ara et toca justificar-te”. Carod, però, ha afegit que “no m’he de justificar de res, sempre he estat d’esquerres”.

Govern d’esquerres

Carod ha aprofitat la presentació d’avui per tornar a posar al damunt la taula la possibilitat que un nou govern d’esquerres piloti la construcció del nou Estat català ja que “CDC i ERC “sumats, no fan majoria”. L’ex president republicà havia assegurat amb anterioritat que veu possible que Unió s’acabi desmarcant del procés independentista. “No podem afrontar una cosa tan important com és un procés d’autodeterminació, i possiblement la construcció d’un Estat, amb un govern en minoria”, ha afegit Carod. Herrera i Fernàndez, tot i que han intentat no mullar-se gaireamb la proposta de Carod, han acabat reconeixent que no descarten cap escenari.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/04/herrera_i_david_fernandez_elogien_carod_per_ser_el_president_mes_d_esquerres_d_er_100161.php