dimarts, 29 d’abril del 2014

Graupera: "La notícia és que a Catalunya no hi ha violència"

29/04/2014

AGRESSIÓ

El periodista considera que el líder dels socialistes catalans "es dedica a alimentar Rosa Díez"


Xavier Lladó



El periodista Jordi Graupera, a Rac1


El periodista Jordi Graupera s'ha mostrat aquest matí molt crític arran de l'enrenou polític creat per l'agressió al líder del PSC, Pere Navarro. Durant la tertúlia del programa "El món a RAC 1", Graupera ha considerat que davant d'un context com l'actual de "manca de llibertat" dels catalans per poder votar, el que vertaderament "és notícia a Catalunya és que no hi ha violència".

En aquest sentit, ha manifestat que "les declaracions de Navarro contribueixen a atiar el foc contra
Catalunya", que és el que es fa des d'alguns àmbits de l'Estat espanyol. També s'ha preguntat què passaria "si un socialista donés un cop a un del PP, si aleshores això deslegitimaria el socialisme", i ha posat altres exemples com, per exemple, "si els GAL deslegitimen l'acció del socialisme i de Pere Navarro". "El líder dels socialistes catalans es dedica a alimentar a Rosa Díez", ha dit, en resposta a les declaracions recents de la líder d'UPyD, que ha alertat que hi ha "un grau de tensió i violència insoportable a Catalunya".

Per la seva banda, l'exdirector de 'La Vanguardia', José Antich, també s'ha mostrat molt crític amb Rosa Díez: "Qui carai es pensa que és, aquesta senyora?", i ha afegit: "Com s'atreveix a traslladar l'escenari de violència viscut al País Basc a Catalunya?". Alhora, s'ha mostrat perplex pel fet que "ho diu una persona que va ser consellera del govern basc en un període on va haver 90 víctimes mortals!"

Antich també ha apuntat que "hores abans de l'agressió a Pere Navarro al representant del PP, González Pons, li van llençar un ou a Castelló, i gairebé ningú ha dit res". El director de 'El Periódico', Rafel Nadal, ha opinat que "és impossible que havent estat alcalde de Terrassa Navarro no pugui tenir més informació d'aquesta persona", que ha dit "després es va quedar a l'ofici religiós" i ha pronosticat que "ben aviat, en poques hores, se sabrà del complet l'origen pel qual aquesta persona va agredir Pere Navarro" i es podran treure més conclusions.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/04/graupera_la_noticia_es_la_no_violencia_davant_la_inflexibilitat_espanyola_100307.php