dimarts, 29 d’abril del 2014

Encara no ha dimitit @pere_navarro ?

Dimarts, 29 d'abril de 2014 05:00 h

Sigui quina sigui la magnitud o collonada de la suposada agressió rebuda, el líder dels socialistes catalans ha fet un flac favor al seu país, “l’agressió” no ha estat culpa del dret a decidir


Lamentable que el líder del PSC sigui capaç d’utilitzar un insult/agressió/acaronada per intentar violentar i dividir la societat catalana. El fet demostra la pèrdua de lideratge de Pere Navarro i és una mostra total d’impotència, ha fet el joc a la #ViaUlster que propugnen Ciudadanos i el PP de Catalunya. L’actitud de Pere Navarro ha estat aprofitada per la caverna mediàtica per intentar presentar el procés pel dret a decidir com a culpable d’una societat dividida i enfrontada. Molt baix ha caigut per a molta gent l’actual direcció del PSC, fins i tot en Jaume Collboni ha desautoritzat al mateix Pere Navarro en afirmar que no percep cap crispació. 







Condemnem qualsevol agressió, però també tenim dret a condemnar les falsedats i la crispació que han generat les declaracions de Pere Navarro.

Segur que no dimitirà Pere Navarro, però el seu paper formarà part de la història, de com un lideratge ha empetitit  tant un partit, en aquest cas, el PSC.


El filòsof @BernatDedeu en quatre piulades li demana la dimissió

Segons explica,  citant fonts ben informades,  que més que una agressió va ser una escridassada i una espècie de plantofada estil Boyer/Ruiz Mateos, la mateixa família i el mateix Pere Navarro li va treure importància i per tant no existeix motiu perquè el líder socialista escampi la brama sobre la tensió i la divisió de la societat catalana.








http://directe.cat/347006