diumenge, 27 d’abril del 2014

El sectarisme de Valenciano posa al mateix sac Rajoy i Mas

Diumenge, 27 d'abril de 2014 14:50 h

El PSOE pacta amb el PP contra Catalunya, però ella carrega contra Mas. La deriva socialista va de mal en pitjor, paraules buides però “els catalans no són tontos”




La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, aquest diumenge a la Festa de la Rosa del PSC, que s'ha celebrat a Montmeló.



Montmeló (ACN).- La vicesecretària general del i candidata a les europees PSOE, Elena Valenciano, ha assegurat aquest diumenge que "perquè guanyin les dones, ha de perdre Rajoy; perquè guanyin els joves, ha de perdre Mas i perquè guanyin els treballadors, ha de perdre Merkel". Ho ha dit a la Festa de la Rosa del PSC que s'ha celebrat a Montmeló, on també ha volgut expressar "l'agraïment" als socialistes catalans per "estar al peu del canó" en un "moment difícil", sense especificar a què es referia.  

Un PSC en plena deriva

Per la seva banda, el cap de llista del PSC als comicis del 25-M, Javi López, ha instat a la ciutadania a recuperar "el somni europeu" que en els darrers anys ha estat esvaït per la dreta amb les seves polítiques. 




1 comentari :

Hans Móller ha dit...

Si no escapcen amb rigor, aquest partit es queda en una oficina sinistra.