dimecres, 26 de febrer del 2014

Rahola es mostra convençuda que es faran plebiscitàries

26/02/2014

REFERENDUM

 

La periodista considera que aquestes eleccions en cap cas seran el 9 de novembre del 2014


Mar Sabé



Pilar Rahola al programa 'Migdia' de 8TV
La periodista Pilar Rahola està “gairebé segura” que es faran eleccions plebiscitàries per decidir el futur polític de Catalunya perquè, segons la seva opinió, la consulta sobiranista, convocada per les forces polítiques partidàries al dret a decidir pel 9 de novembre, no es podrà dur a terme.

En cap cas, però, considera que les plebiscitàries es farien el 9 de novembre: “A partir de l’11 de setembre la pressió emocional i política del país serà molt forta”, ha considerat, i si la consulta no es pot tirar endavant, “aquesta pressió col·lectiva damunt dels signants del Pacte Nacional pel Dret a Decidir farà que es mogui fitxa” i s’arribi a un acord per consensuar la data.

En la tertúlia del programa ‘Migdia’ de 8TV, la periodista ha elogiat la resposta que el president Mas ha fet avui al Parlament a la líder popular Alícia Sánchez-Camacho, quan ha dit que la data d’aquestes plebiscitàries serà consensuada amb les forces polítiques que també han donat suport a la data i a la pregunta de la consulta: CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP. “És un exercici de coherència”, ha considerat la periodista.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/rahola_esta_gairebe_segura_que_es_faran_plebiscitaries_99019.php