dimarts, 9 de juny del 2020

Torra replica a Montero: “la millor normalitat és la independència de Catalunya”




El president de la Generalitat recorda que els 16.000 MEUR equivalen a “l’espoli fiscal insuportable” de Catalunya en un any







Redacció 09/06/2020






El president de la Generalitat, Quim Torra, treballant en videoconferència | ACN







El president de la Generalitat, Quim Torra, ha respost a la ministra d’Hisenda i portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, que el fons de 16.000 MEUR equival a “l’espoli fiscal insuportable” de Catalunya en any. “Necessitem tots els recursos i tota la sobirania per assegurar el futur i els llocs de treball dels catalans. Per això, la millor normalitat és la independència de Catalunya”, ha afegit el cap de l’executiu català al seu compte de Twitter.



La ministra portaveu ha retret aquest dimarts a Torra el “descontentament permanent” i ha dit que la crítica al fons de 16.000 MEUR “recorda a l’Espanya ens roba”. Montero també ha afegit que algunes comunitats autònomes “tenien unes expectatives” que no han “culminat”.



Precisament, també sobre aquestes “expectatives” que feia referència la ministra
ha respost el portaveu de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, amb l’etiqueta #multiplicarésfàcil. “Multipliquem? 15.000 milions d’euros anuals de dèficit fiscal x 10 anys= 150.000 milions de dèficit fiscal cada dècada. Això no és descontentament, això és espoli. Un espoli monumental”, ha afegit Pujol.






  



 









ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/politica/nacional/torra-replica-a-montero-la-millor-normalitat-es-la-independencia-de-catalunya/