dimarts, 19 de març del 2019

VÍDEO: Pina evidencia la manipulació que la Guàrdia Civil va fer de les imatges del 20-S



PAÍS - PRINCIPAT







El primer agent de la Guàrdia Civil que ha declarat ha reconegut que no va afegir imatges festives del 20-S a l'atestat policíac 
















Per: Redacció

19.03.2019  13:01






El primer agent de la Guàrdia Civil que ha declarat com a testimoni al judici contra el procés ha tingut problemes per a justificar com va seleccionar les imatges televisives sobre les concentracions del 20-S que va incorporar a l’atestat que va redactar. A preguntes del lletrat Jordi Pina, l’agent, que s’ha identificat com a TIP H11346M, ha reconegut que va ometre imatges festives de la concentració, així com dels concerts que es van fer davant de la seu de la conselleria d’Economia. Pina li ha demanat per quin criteri va creure no convenient d’aportar aquelles imatges a l’informe, davant del que l’agent ha contestat que no creu que ‘les imatges més significatives fossin d’un concert’, sinó ‘del setge de la seu de les conselleries d’Economia i Afers estrangers i de la secretaria d’Hisenda’.


Davant d’això, Pina li ha recordat que les imatges que s’han d’aportar en un atestat policíac són les objectives, les que beneficien i les que perjudiquen els acusats.



Vegeu ací l’interrogatori:















ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-pina-manipulacio-guardia-civil-imatges-20-s/