divendres, 28 de juliol del 2017

Junqueras desafia Montoro i li nega el llistat de funcionaris que reclama per controlar el FLA



PROCÉS CATALÀ







Marta Lasalas
Barcelona. Divendres, 28 de juliol de 2017





















El vicepresident, Oriol Junqueras, ha desafiat el ministre d'Hisenda, Cristobal Montoro, i li ha enviat una carta en què li adverteix que, en comptes de fer-li arribar el llistat de funcionaris que han de certificar que no es gasten fons del Govern en la preparació del referèndum, serà ell personalment qui centralitzarà les funcions de "canalitzar la informació sol·licitada" a tots els departament i a la qual el ministeri condiciona el pagament del FLA. Junqueras comunica a Montoro que així ho va decidir el Govern en la reunió del passat dimarts i li enviar còpia de l'acord.



Així mateix li fa saber que ha assumit “en tant que superior jeràrquic de la Interventora General” les funcions de “recepció dels requeriments d’informació que se li puguin sol·licitar”.





















































“Per això que exposo, li sol·licito que qualsevol requeriment que es derivi del compliment de l’acord de la Comissió Delegada d’Afers Econòmics del 21 de juliol del 2017, em sigui adreçat personalment com a vicepresident i titular de la conselleria d’Economia i Hisenda”, adverteix.



El vicepresident comunica en la missiva que ha procedit ja a remetre la informació que se li havia sol·licitat.



Junqueras es refereix a l'acord de la Comissió Delegada d'Afers Econòmics de divendres passat que obliga les conselleries i diferents òrgans del Govern a fer arribar setmanalment un justificant que demostri que el Govern no destina fons a la preparació del referèndum de l'1 d'octubre. Des que es va formalitzar aquell acord, el ministeri d'Hisenda s'ha requerit repetidament al Govern perquè comuniqui quins funcionaris han d'assumir aquestes comunicacions a l'executiu de l'Estat.








Enllaç noticia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/junqueras-desafia-montoro-nega-llistat-funcionaris_178611_102.html