dimarts, 6 de setembre del 2016

El Govern denuncia la «terminologia de combat» de la Fiscalia



PROCÉS CATALÀ




Neus Munté constata la "politització de la justícia" i assegura, en relació a les amenaces de la fiscal general, que "parla qui no ha de parlar"

"No hi ha cap resposta política al repte democràtic que planteja Catalunya", lamenta

La fiscal general promet combatre el «desafiament a l'estat de dret» de l'independentisme







, Palau de la Generalitat | 06/09/2016 a les 14:42h








Neus Munté i Raül Romeva aquest dimarts | Isaac Meler






El Govern ha denunciat la "terminologia de combat" de la Fiscalia. En aquest sentit és com la portaveu Neus Munté ha respost a les paraules de la fiscal general de l'Estat, Consuelo Madrigal, que ha promès combatre al "desafiament a l'estat de dret" per part de l'independentisme. "Sobta que es negui la la politització de la justícia i es facin aquestes declaracions a l'inici del curs judicial", ha reblat. 


 

Per a la portaveu del Govern, "parla qui no ha de parlar, i no parla qui ho hauria de fer", motiu pel qual ha lamentat que no hi hagi "cap resposta política al repte democràtic que planteja Catalunya". 













"Cadena de confiances"

Munté també ha assegurat que l'executiu català treballa per aconseguir una "cadena de confiances" amb la CUP que no només permeti superar la qüestió de confiança del 28-S, sinó també el debat de política general i els pressupostos. "Tenim la tranquil·litat que treballarem per aprovar uns bons pressupostos", ha assenyalat.





Enllaç noticia :