dimecres, 20 de gener del 2016

Pere Aragonès deixa de ser diputat per dedicar-se a la secretaria d'Economia

´
| 20/01/2016 a les 16:12h
PARLAMENT DE CATALUNYA

Maria Assumpta Rosell i Medall, alcaldessa de Sant Sadurní d'Anoia, el substituirà.





Pere Aragonès, en el seu darrer ple com a diputat | Adrià Costa


Pere Aragonès ha viscut aquest dimecres el seu darrer ple com a diputat. El flamant secretari d'Economia ocupava un escó a la cambra catalana des del 2006 –primer al grup parlamentari d'ERC i des de les darreres eleccions al de Junts pel Sí-. Aquesta mateixa tarda, segons ha anunciat al seu Facebook, presentarà la renúncia per tal de dedicar-se a la seva nova tasca al Departament d'Economia que encapçala Oriol Junqueras.

“Han estat uns anys de molta feina, aprenentatge i dedicació. Immens agraïment als companys diputats, tècnics i treballadors del Parlament que m'han ajudat en totes les meves tasques. Els encerts són també seus i els errors que hi hagin hagut responsabilitat meva. Canvio de responsabilitat però no de compromís: una Catalunya lliure, justa i pròspera en un món més humà i sostenible. Som-hi!”, ha explicat.


Tot apunta que Maria Assumpta Rosell i Medall es convertirà en nova diputada de Junts pel Sí. Rosell és alcaldessa de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), càrrec que ocuparà fins al setembre de 2017 quan serà substituïda per Josep Maria Ribas, portaveu d'ERC al municipi.






No es tracta de la primera ni de la darrera renúncia de diputats a l'inici d'aquesta legislatura. Precisament aquest dimecres s'han estrenat fins a cinc nous electes als respectius escons: Martín Eusebio Barra, de Ciutadans, Fabián Mohedano, de Junts pel Sí, i tres de la CUP, Mireia Boya, Mireia Vehí i Joan Garriga "Nana".


Enllaç noticia :