dijous, 28 de gener del 2016

Bosch sobre el PAM del Govern Colau: “és com els decorats del Far West”

Última actualització Dijous, 28 de gener de 2016 13:55 h


El republicà lamenta que de nou es troben davant un programa que es presenta a la premsa i que ‘El decorat està bé però darrera no hi trobem res’







El president del grup municipal d’ERC-Barcelona, Alfred Bosch, ha valorat la presentació del Programa d’Actuació Muncipal 2016-2019 després que s’hagi presentat aquest dijous a la premsa: ‘Com sempre, de nou, ens arriben les coses abans de poder-les parlar amb el Govern de la ciutat, entenem que aquesta no és la manera de convidar-nos a participar del govern. 

La millor manera seria discutint les coses, participant en la seva elaboració i prenent-ne part activa’, ha assegurat Bosch que ha recordat que ‘novament ens trobem sobre la taula un Programa quan es presenta a la premsa. Creiem que hi ha maneres millors de seduir, les coses novament no s’han fet de la millor manera possible’. 


Bosch ha afirmat que ‘pel  que fa als continguts, trobem a faltar que darrera dels grans eixos, els grans titulars i les fotos tinguem continguts de debò. És difícil discrepar del PAM perquè són idees boniques, el decorat està bé però darrera no hi trobem res. És com els decorats del Far West’.

Pel líder d’ERC a l’Ajuntament, ‘tenim un temps llarg, aprofitem-lo per definir-lo. Cridem a participar en la definició del PAM, com també farem nosaltres. Ens hagués agradat participar en el dibuix però ho farem a posteriori’.  


Enllaç noticia :