dijous, 28 de gener del 2016

[Vídeo] La festa il·legal del metro agafa ‘en pilotes’ TMB i l’Ajuntament de Barcelona

Última actualització Dijous, 28 de gener de 2016 14:05 h


Després de dotze dies, encara no s'han avaluat els danys ocasionats pels aldarulls de la matinada del 17 de gener


Desconcert de l’Ajuntament de Barcelona i de TMB al voltant de la festa il·legal al metro de Barcelona que ha denunciat el directe!cat aquest matí. Dotze dies després dels fets, ni el consistori ni l’òrgan que gestiona els transports metropolitans han calculat encara els danys causats pels actes vandàlics de la nit del 16 al 17 de gener. La pregunta és evident: les autoritats municipals no es van assabentar dels fets quan van passar, o bé van fer la vista grossa? La primera opció denotaria una davallada de la seguretat de la ciutat comtal, i la segona seria una voluntat deliberada de tapar els fets. En qualsevol cas, les versions del consistori i de TMB són contradictòries. 










L'Ajuntament diu "hem vist la notícia" aquest matí 

En un primer moment, Transports Metropolitans de Barcelona va dir a directe!cat que no tenien constància dels fets, però que segurament les imatges eren de fa un any. Un cop demostrat que les imatges eren actuals amb l’anunci d’una marquesina del metro on es veia una pel·lícula d'estrena a les cartelleres, TMB va evitar fer declaracions. 


Aquest matí, fonts de premsa de l’Ajuntament de Barcelona deien: “Hem vist la notícia” i, prèvia consulta a TMB, confirmaven que els aldarulls eren de la matinada del 16-17 de gener.







De moment, TMB no ha denunciat

El primer tinent d’alcalde del consistori, Gerardo Pissarello, confirmava aquest migdia en roda de premsa que encara no s’ha fet una valoració dels danys però que “hi ha una denúncia en marxa” de TMB als Mossos d’Esquadra. No obstant, és força probable que fins que el directe!cat no ha denunciat el cas aquest matí, no hagin pres cap mesura, perquè al voltant de la una de la tarda d’avui, els Mossos d’Esquadra confirmaven a aquest diari que encara no hi havia cap denúncia de Transports Metropolitans de Barcelona, tot i que tenien constància que tenen la voluntat de fer-ho. Sí que ho ha fet un treballador de l’empresa, tot i que han declinat donar més detalls.

Tens informació sobre aquesta festa il·legal o d'altres que s'hagin produït al metro de Barcelona? Envia’ns el teu testimoni a: noticies@directe.cat








Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/472172/la-festa-illegal-del-metro-agafa-en-pilotes-tmb-i-lajuntament-de-barcelona