dilluns, 7 de desembre del 2015

Homs: "Hem perdut dos mesos, i no és per culpa de cap partit espanyol, sinó de la CUP"

per N.R 7 de Desembre 2015 a les 09.40 h

El candidat de Democràcia i Llibertat assegura que "no faria política independentista si el TC no s'hagués carregat l'Estatut".

 







El candidat de Democràcia i Llibertat a les eleccions del proper 20 de desembre, Francesc Homs, ha assegurat avui durant una entrevista a Onda Cero que ell és independentista "des de sempre a nivell sentimental", però ha matisat que "no faria ara una política independentista si no fos per la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut".
Homs també ha explicat que va arribar un moment que "o renunciàvem a l'autogovern o buscàvem un camí alternatiu: la independència", i s'ha mostrat contundent: "Els catalans han decidit de manera democràtica i pacífica el camí de l'Estat propi".

Durant l'entrevista, el candidat de Democràcia i Llibertat s'ha queixat: "Ja hem perdut dos mesos, i no és per culpa de cap força política espanyola, sinó de la CUP". "Hi haurà govern a Catalunya, al gener o al març", ha conclòs.


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/12/homs_hem_perdut_dos_mesos_i_no_es_per_culpa_de_cap_partit_espanyol_sino_de_la_cup_154731.php