dilluns, 7 de desembre del 2015

El PP força TV3 a fer una entrevista a Gabriel Rufián de només sis minuts

Dilluns, 7 de desembre de 2015 09:20 h

La CCMA està obligada a fer una cobertura de la campanya electoral on els blocs s’apliquen més que mai


TV3 s’ha vist obligada a fer una entrevista de només sis minuts al cap de llista d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián. Una circumstància que ha desvirtuat del tot la conversa, ja que els els entrevistadors no han tingut l’oportunitat d’escoltar els arguments de Rufián. La longitud de l’entrevista ha vingut imposada per la Junta Electoral que, després d’una denúncia del PP, ha forçat els mitjans públics catalans a aplicar la política de blocs en estat màxim durant la campanya del 20D. 






Mai havia estat un problema per la Junta Electoral la cobertura de TV3

De fet, la denúncia del Partit Popular inclou una proporcionalitat també en entrevistes i debats, i l’obligació d’informar sempre de major a menor partit en els blocs informatius. Unes queixes que xoquen amb la cobertura tradicional de TV3, que com a mínim dóna llibertat en els espais que no siguin els telenotícies, cosa que mai havia estat un problema per la Junta Electoral fins que els populars ho han denunciat ara. A més, el Síndic de Greuges català havia donat via lliure al pla que la CCMA tenia prevista.

Chacón tindrà més de 20 minuts a TV3



Així, el cap de llista de En Comú Podem, Xavier Domènech, també tindrà només sis minuts d’entrevista, mentre que a l’altre extrem, Carme Chacón en tindrà més de vint.

En els sis minuts de Rufián, el cap de llista d’ERC al Congrés ha tingut temps d’instar que els catalans independentistes vagin a les urnes per “tenir la màxima força possible i s’ha felicitat perquè Esquerra i Convergència defensin el mateix en aquests comicis: “Ja és una victòria del procés”. 

També li ha tocat el crostó a Albert Rivera, de qui ha dit que “només li falta sortir a un programa de cuina”, en referència a l’omnipresència del candidat de Ciudadanos als mitjans de comunicació.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/457578/el-pp-forca-tv3-a-fer-una-entrevista-a-gabriel-rufian-de-nomes-sis-minuts