dilluns, 2 de novembre del 2015

Rajoy fa gala del seu menyspreu: “Nos importa España, escuchamos a todos”

Dilluns, 2 de novembre de 2015 14:00 h

Rajoy es reuneix amb diversos polítics, excepte amb Mas, Junqueras i la CUP, per parlar de Catalunya


Mariano Rajoy ha començat la seva campanya electoral a costa del procés català. L’actual president del govern espanyol està fent gala de reunir-se amb els polítics espanyols malgrat no haver fet res per entendre’s ni comprendre Catalunya en els darrers quatre anys.  
 





Rajoy torna al centre de l’actualitat política a costa dels seus adversaris polítics

Mariano Rajoy continua la seva ronda de reunions amb els principals actors polítics espanyols per abordar la situació catalana i fer front comú a la sedició. I d’aquesta ronda n’està fent una campanya publicitària en tota regla, en la què aconsegueix que els seus adversaris participin de la seva campanya electoral.

Rajoy parla amb tothom menys amb qui ha de parlar
 


La ironia del fet és que Rajoy considera que per parlar de Catalunya cal parlar amb tots els polítics, menys amb els qui hauria de parlar,  els catalans. Un símptoma més de la prolongació de la seva actitud immobilista. De fet, avui Mariano Rajoy ha publicat un tuit des del seu compte personal que pràcticament és una provocació als polítics catalans que fa anys que intenten dialogar amb Rajoy. “Nos importa España, escuchamos a todos”, deia la publicació, que s’acompanyava d’una foto de la reunió entre Rajoy i Garzón. 


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/446211/rajoy-nos-importa-espana-escuchamos-a-todos