dilluns, 14 de setembre del 2015

Querella contra La Razón per passar-se de voltes

Dilluns, 14 de setembre de 2015 09:10 h

Alfred Bosch es querellarà contra el rotatiu per les seves acusacions falses.

 




Alfred Bosch, president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona va dir ahir a la xarxa que posarà una querella contra el diari La Razón si el diari no rectifica les acusacions fetes a l’article “El «doblete» de Bosch: "6.000 euros de diputado y 6.000 de concejal” on es diu que el republicà   cobra un doble sou, com a diputat d'ERC al Congrés i com a representant municipal al consistori de la capital catalana. Es tracta d’unes acusacions que el rotatiu unionista llença a l’aire en una clara ofensiva electoral contra l’independentisme i que Bosch ja ha anunciat que combatrà. 

De no fer-ho, La Razón rebrà una querella del republicà que ahir a la nit va deixar-ne constància a la xarxa a través d’un tuit dirigit al diari i al seu director Francisco Marhuenda. En el tuit, Bosch va exigir una "rectificació immediata" de la portada de La Razón: "Tinc proves i si no corregeixen em querello", .  





Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/431578/querella-contra-la-razon-per-passar-se-de-voltea?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+directecat+%28directe!cat%29