dilluns, 14 de setembre del 2015

Duran a la Cope: “el projecte de Mas té més èpica que altra cosa”

Dilluns, 14 de setembre de 2015 10:15 h

El líder d’Unió alimenta les tesis espanyoles que el procés només és cosa del president Mas i atia la por de la sortida d’Europa en cas d’independència.

 


Duran i Lladre a la COPE



Duran i Lleida (i Lladre) en una entrevist a la Cope ha abonat les tesis del PP donant a entendre que el procés és cosa de Mas i ha fet seu el discurs dels populars sobre Europa. “Amb Europa estem en temps d’interdependències i no d’independències” ha dit, i ha afirmat que “els països de la Unió Europea saben que només hi ha èxit des de la unió” i ha acabat insistint que Catalunya no pot estar ni “vint segons" fora de la Unió Europea.


El líder d’Unió també ha deixat clar que la seva malmesa formació no té la intenció de trencar res, i que només fan una crida als dirigents espanyols per tal que sàpiguen que hi ha un problema. 

Duran ha defensat el diàleg i ha tornat a reivindicar una disposició addicional a la Constitució que reconegui la singularitat de Catalunya i ha apostat per “corregir” el dèficit fiscal i la “insatisfacció “ que es viu a Catalunya.

Duran també ha reivindicat les mans netes d’Unió afirmant que en el tema del 3%, Unió no ha tingut cap contacte amb la comptabilitat de CDC. 



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/431628/duran-a-la-cope-el-projecte-de-mas-te-mes-epica-que-altra-cosa 

 

1 comentari :

Joserp Maria ha dit...

BARFARINA, REMEI INFALIBLE QUE NO CONTAMINA, I ÈS ÒPTIM PER ABATRE TOTS ELS ANIMALS FASTIGOSSOS I REPELENTS QUE PROVENEN DE LES CLAVAGUERAS.!!! PUBLICITAT GRATUITA DELS RATICIDAS CATALANS !!!