dijous, 3 de setembre del 2015

Mas desmunta Rajoy

Dijous, 3 de setembre de 2015 09:45 h

Rajoy acusa Mas d’exigir, amenaçar i reclamar contractes d’adhesió en compte de dialogar


El president espanyol, Mariano Rajoy, en una entrevist a la cadena Cope ha assegurat que ha  intentat el diàleg amb Catalunya però ha lamentat que s’ha trobat amb una persona –Artur Mas-,  que amenaça, exigeix i demana contractes d’adhesió i per això, la única sortida ha estat dir no.  El president Mas ha respost les paraules de Rajoy en directe a RAC1 i li ha recordat alguns episodis que posen en evidència la intransigència del president espanyol, alhora que l’ha fet directament responsable del conflicte actual.  
 





No hi ha ningú en el panorama internacional que entengui l’actitud de Rajoy

El president Mas ha recordat que va ser el PP de Rajoy qui va fer una campanya contra l’Estatut per tota Espanya amb falques de radio incloses que acusaven els catalans de voler prendre els recursos als andalusos.” Era un contracte d’adhesió l’Estatut del 2006, Sr. Rajoy?” li ha etzibat Mas. Mas també ha recordat que el 8 d’abril de 2014 tres diputats catalans van ser al Congres per reclamar les competències per fer un referèndum i la resposta va ser no. Per últim, Mas ha insistit que va oferir a Rajoy obrir una negociació sobre el pacte fiscal que el president espanyol també va rebutjar.

Mas no descarta anar a la Meridiana



"M'ho puc plantejar, no en la meva condició de president, sinó de candidat", amb tot, el president ha explicat que encara no ha decidit si anirà a la Meridiana l'Onze de Setembre però ha dit que encara no ho ha descartat perquè aquest any "seré candidat, estic en una llista i estarem ja en el procés electoral. No en la meva condició de president, sinó de candidat, m'ho puc plantejar", ha argumentat.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/428642/mas-desmunta-rajoy