dijous, 3 de setembre del 2015

La història de la carpeta amagada darrere la caixa forta de CDC

Dimecres, 2 de setembre de 2015 21:00 h

Artur Mas ha aclarit en la compareixença d’aquesta tarda algunes de les informacions periodístiques al voltant de l’escorcoll de la seu convergent


Artur Mas, ha posat ‘llum i taquígrafs’ al voltant d’algunes infàmies que la caverna mediàtica ha publicat sobre el que la Guàrdia Civil va trobar a la seu de CDC en el seu escorcoll divendres passat, que destapen les vergonyes de les forces de seguretat de l’estat i els principals mitjans espanyols. 




Durant la compareixença a la diputació permanent del Parlament de Catalunya, el president de la Generalitat ha donat explicacions sobre els documents sobre Teyco que hi havia a una trituradora de papers convergent, sobre la carpeta que hi havia amagada darrere d’una caixa forta i del despatx ocult de l’extresorer del partit, Daniel Osàcar.

Osàcar no té ni despatx ni ordinador a CDC



Mas ha deixat clar que Osàcar no té ni despatx ni ordinador a Convergència, a diferència del que s’ha publicat els últims dies. Ara bé, és un treballador del partit que es dedica a revisar si els militants estan al corrent de pagament i quan ha d’efectuar aquesta tasca, un alt càrrec de la formació li cedeix el seu ordinador per a una major eficiència i organització. No hi ha més secret.

Els documents triturats, una targeta de visita

Pel que fa els famosos documents de Teyco que suposadament treballadors de CDC estaven triturant a mig escorcoll, Mas ha dit que es tractava simplement d’una targeta de visita que no necessitaven perquè la tenien duplicada. I per últim, la carpeta que suposadament s’havia amagat deliberadament rere una caixa forta, no contenia res més que el contracte del partit amb un proveïdor. Per afegir més comicitat a tot plegat, la Guàrdia Civil no es va endur la carpeta, així que l’interès del seu contingut no podria ser gaire destacable. 


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/428612/la-historia-de-la-carpeta-amagada-darrere-la-caixa-forta-de-cdc