dimarts, 4 d’agost del 2015

Fernández: "El procés serà imparable si els sobiranistes superem el 55% dels vots"

04/08/2015

PLEBISCITÀRIES

El diputat de la CUP assegura que el seu partit no investirà president a Mas.


Agències



David Fernández a 'El matí de Catalunya Ràdio'



El diputat de la CUP David Fernández ha considerat que el procés independentista serà "imparable, impecable i tindrà legitimitat absoluta" si les candidatures de la CUP i Junts pel sí superen el 55% dels vots, tot i que ha fixat al 50,01% el mínim necessari.

En una entrevista aquest dilluns a Catalunya Ràdio, ha explicat que la CUP va fer una proposta de llista per a les eleccions però a l'hora d'arribar a la reunió amb partits i entitats aquesta proposta "no existia, el que va ser una autèntica presa de pèl".

Ha opinat que haver renunciat a la llista sense polítics va ser "un frau", i ha dit que tot i que era una proposta que avalaven ERC, CUP, ANC i Òmnium, només amb CDC en contra, Convergència va aconseguir donar la volta a les reunions i que tots donessin suport a la seva opció.

"S'ha de ser molt hàbil i intel·ligent per canviar-ho tot en 180 graus", ha valorat sobre el president català, Artur Mas. Fernández ha subratllat que el procés no és patrimoni de cap partit ni persona i ha assegurat que la CUP no investirà president a Mas: "La CUP no falla".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/08/fernandez_el_proces_sera_imparable_si_els_sobiranistes_superem_el_55_dels_vots_111370.php