divendres, 26 de juny del 2015

Wert fuig, el substitueix un ‘Grande de España’

Divendres, 26 de juny de 2015 10:15 h

El ministre d’Educació, Cultura i Esports més polèmic dels darrers temps, acaba marxant de mutu propi i no per cessament.






El ministre Wert ha abandonat el ministeri d’Educació, Cultura i Esports, segons ell per amor. La veritat és que el ministre que pretenia “espanyolitzar els alumnes catalans” i que afirmava que no tenia res en contra de la llengua catalana (després tolerava la ignomínia del LAPAO), ha estat l’artífex del retorn a l’educació franquista amb la LOMCE. 

També ha deixat a l’estacada la cultura del país, després de desballestar-la un cop va pujar l’IVA cultural al 21%, xifra encara vigent.


Un Grande de España. ‘Más España’ més nacionalisme espanyol


El Diari ARA explica aquest matí que el nou ministre d’Educació, Cultura i Esports, es diu Iñigo Méndez de Vigo i és un ‘Grande de España’. Aquest títol és el de més rang de la jerarquia nobiliària espanyola, justament al darrera de títols de gamma reial com el d’infant.

El rotatiu explica que el ministre ha representat durant anys Espanya a la UE i ha estat un dels pares del Tractat de Lisboa de 2009. La seva visceralitat contra el procés és clara, i ha carregat repetidament tant contra la llengua catalana com contra els processos català i escocès.







Enllaç noticia :

http://directe.cat/417072