divendres, 26 de juny del 2015

El company d’Ada Colau dirigeix les negociacions del cartipàs municipal amb l’oposició

Divendres, 26 de juny de 2015 05:00 h

BComú reconeix que Adrià Alemany serà contractat per la formació com a responsable de “Relacions polítiques i institucionals” davant les informacions que treballava com a personal de confiança a l’Ajuntament


Adrià Alemany company de l’alcaldessa de Barcelona treballava fins ara a la Fundació del F.C. Barcelona, on havia demanat una reducció d’horari cobrant el mateix sou, la manca d’acord ha forçat la contractació per part de la formació BComú després d’haver-se publicat que havia estat contractat com a personal de confiança del govern municipal de Barcelona. La confusió es produeix al saber-se que Adrià Alemany porta dies dirigint reunions amb els partits de l’oposició per negociar el cartipàs municipal, cartipàs que ha d’aprovar el plenari municipal.






Adrià Alemany té tot el dret a ser contractat com a personal de confiança, però BComú no té dret a faltar a la veritat

Segons ha sabut el directe!cat, avui mateix Adrià Alemany ha presidit en nom de l’alcaldessa una reunió amb els representants de l’oposició per a la negociació del cartipàs municipal i diferents temes de l’organització de l’ajuntament que han d’aprovar-se per ple municipal, plens de districte, comissions informatives, personal de confiança, retribucions i tot un seguit de temes relacionats amb l’organització municipal.

Fins ara les tasques d’Adrià Alemany són de responsabilitat política a l’Ajuntament i d’alta responsabilitat, arribar acords amb l’oposició en un Ajuntament governat per de moment 11 regidors de 41.



La reunió d’ahir per cert va acabar sense acord amb l’oposició, molta feina li queda al nou responsable de “Relacions polítiques i institucionals” de BComú.

Aquesta tarda BComú ha emès un comunicat de quatre ratlles especificant que el company d’Ada Colau serà contractat per la formació política

Davant la situació creada, la formació política ha emes un curt comunicat afirmant que Adrià Alemanys no serà contractat com a personal de confiança de l’ajuntament i si per BComú. A preguntes del directe!cat sobre les seves tasques, funcions i sou de moment no hem tingut resposta.


Enllaç noticia :

http://directe.cat/417051