dijous, 18 de juny del 2015

Rajoy: "El govern vetllarà perquè el 27-S no es vulneri la sobirania nacional"

18/06/2015

PLEBISCITÀRIES

El president espanyol acusa Mas de "caure en la irresponsabilitat i la contumàcia en l'error".


Bernat Vilaró


Cospedal i Rajoy- EFE



El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous a la tarda que l'executiu "vetllarà perquè el 27-S no es vulneri la sobirania nacional", en referència a les eleccions plebiscitàries. Segons Rajoy, "seran uns comicis autonòmics i prou", tal i com ha reiterat en una roda de premsa on ha anunciat canvis en la cúpula del PP.

Rajoy ha afirmat que "si algú vol incomplir la llei, el govern li diem als espanyols que vetllarà pel compliment legal. Actuarem en particular si algú vol vulnerar la sobirania nacional", ha expressat. El president espanyol ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, "de caure en la irresponsabilitat i la contumàcia de l'error, difícilment superable".

A més, el líder del PP ha aprofitat per carregar contra "els qui fracturen i generen incertesa i inestabilitat" amb el procés sobiranista, i "neguen la pluralitat de la societat catalana". "El PP defensarà la legalitat" mitjançant "la moderació i la concòrdia, però amb fermesa", segons ha conclòs.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/rajoy_el_govern_vetllara_perque_el_27-s_no_es_vulneri_la_sobirania_nacional_109985.php